user_mobilelogo

Könyvbemutató és beszélgetés
Gróf Nádasdy Borbálával
2018. január 21-én vasárnap 17:00

Képtalálat a következőre: „gróf nádasdy borbála”

Asszonyszerelem, asszonysors. Schumann ismert dalciklusának előadása, és az azzal kapcsolatos beszélgetés Gróf Nádasdy Borbála, Gráf Zsuzsanna és Megyesi Schwartz Lúcia részvételével jó másfél évvel ezelőtt hangzott el a Vojnovich-Huszár Villában....

Az akkori est adta Borbála asszony nemrég megjelent önéletrajzi kötetéhez a cím-ötletet.  A Franciaországból való végleges hazatérés, amit éppen francia építész férje, Jean szorgalmazott, a gyermekeitől, unokáitól való elszakadás fájdalma, majd a búcsú Jeantól, aki egy évvel később – akarata szerint – Magyarországon lelte meg végső nyughelyét; ugyanakkor a hazatérés szépségei, izgalma, a szülőföld újrafelfedezése – erről szól  Asszonyszerelem, asszonysors című új könyve.

Mészáros Géza festőművész így ír a kötetről: Nádasdy Borbála ebben a könyvében is óvja magyarságunkat, félti az anyanyelvet, és őrzi a hagyományokat. Arra tanít, hogy volt már rosszabb és lehet még rosszabb is, de nekünk helyt kell állni minden körülmények között, derűsen és bizakodóan. Szavait élete példájával támasztja alá.

„ Szeretném, ha ezt az írást úgy olvasnák, mintha borozgatnánk fehér asztal mellett… Emlékezünk a múltra, megbeszéljük a jelent és a jövőt. Egymásnak erőt adni és kapni, és mindig derűsen.”

Jegyár: 2.500 Ft
Jegyrendelés: 362-1606, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.