user_mobilelogo

Kedves Barátunk!

 

Újra évet zárunk, és rögtön kezdjük is a következőt. Egy pillanatra mégis megállunk, hogy beszámoljunk arról, mi minden történt a Vojnovich-Huszár Villában 2006-ban.

Mint azt a kiküldött programokból tudhatják, ebben az évben is sikerült gazdag műsorkínálattal megörvendeztetni – magunkat, és reményeink szerint még sokakat. Talán furcsa a megfogalmazás, de soha nem titkoltuk, hogy ami a Villában zajlik immár kilencedik éve, az nekünk is nagy ajándék. Rengeteg olyan műsort és előadót ismerhettünk meg az évek folyamán, akikről sosem hittük, hogy valaha a vendégeink lesznek, és egyben megvendégelnek minket is. Köszönet ezért Berecz Andrásnak, Csavlek Etelkának, Kovalszky Máriának, Császár Angélának, Budai Ilonának, a Rozetta Lantduónak, Zádori Máriának, Melocco Miklósnak, Gera Zoltánnak, Bács Ferencnek, Karátson Gábornak, Vaskó Zsoltnak, Fehérvári Lillának, és még számtalan barátunknak, akik a nehéz anyagi körülmények ellenére 2006-ban is vállalták a fellépést nálunk.

Külön köszönet illeti a Vojnovich-Huszár Villa Kulturális Közhasznú Egyesület tagjait, akik vállalták, hogy mellénk állnak, és a maguk eszközeivel megpróbálnak enyhíteni a pénzügyi gondjainkon. Nélkülük, és természetesen az egyesület támogatói nélkül ez az évad már tényleg nem jöhetett volna létre.

A 2007-es év kicsit hirtelen indul, rögtön a sűrűjébe vágunk, de nem volt más választásunk. Az utolsó percekig egyeztettünk a fellépőkkel, és semmit sem akartunk kihagyni, ami érdeklődésre tarthat számot. Jöjjenek, és hívják el barátaikat is az estjeinkre, hiszen a cél mindenképpen az, hogy sokan együtt élvezhessük ezeket a különleges szellemi csemegéket.

Biztosan senkinek nem kell részleteznünk, hogy az elkövetkező évek kemény megszorításai a kultúra berkeiben fogják az egyik legnagyobb pusztítást végezni, hiszen ez az a terület, ahol a kár nem mutatkozik meg azonnal, így valószínűleg komolyabb ellenállás sem várható. Éppen ezért mi továbbra is várjuk az önök nagylelkű támogatását a Vojnovich-Huszár Villa Kulturális Közhasznú Egyesület bankszámlájára. (11722003-20154228)

Végezetül kívánunk mindannyiuknak Boldog Új Esztendőt, és találkozzunk minél előbb a Vojnovich-Huszár Villában!

 

 

Bp. 2006. 12. 27.                                                                                           A Fodor család

 Vissza a kezdőoldalra