user_mobilelogo

Fodor Dániel és barátai kamaraestje

2019. november 10. vasárnap, 16:30
01.b

 

 

 

 

 

 


M
űsor: 

Saint-Saens: F-dúr zongora trió - részlet
Ravel: Szonáta hegedűre és csellóra - részlet
Mozart: A-dúr klarinétkvintet 

Az est folyamán teával és süteményekkel kínáljuk vendégeinket

Jegyár: 3.500 Ft, családi jegy: 8.000 Ft
Jegyrendelés: 362-1606, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonos, vagy e-mail jegyrendelés esetén a jegy árából 20% kedvezményt biztosítunk!
 

Közreműködik: 

Bak Orsolya – zongora, Lenner Barnabás – klarinét, Fodor Dániel – hegedű,
Molnár Enikő – hegedű, Sinkovics Gábor – brácsa, Anni Kallioniemi - cselló

Fodor Dániel, aki a Fodor Kamaraegyüttesben eddig csak csellista nem volt, ez alkalommal néhány szombathelyi kollégáját hívta meg a villába. Fiatal tehetséges zenészek, akikkel szívesen zenél együtt a közös zenekari munkán túl is. Szakmai tudásuk, lelkesedésük és muzikalitásuk amúgy is kiemeli őket az átlagos zenekari „tuttisták” közül. Lenner Barnabás a Savaria Szimfonikus Zenekar klarinét szólistája a 2018-19-es évad "Év zenekari muzsikusa" díj nyertese, Molnár Enikő a nagyzenekari állása mellet a szombathelyi Capella Savaria régizenei együttesben is rendszeresen közreműködik, Sinkovics Gábor pedig az idei nyári zenekari verseny egyik díjazottja. A műsorban két francia, romantikus szerző kuriózumnak számító kamaraműve mellet Mozart A-dúr klarinétötösét is hallhatják, melyet a kései művei között tartunk számon. Bár a szerző a mű írásakor még csak 33 éves volt, ismerve az életútját nyugodtan kijelenthetjük, hogy az „öreg” Mozart minden bölcsessége és letisztultsága fellelhető benne.

Ezen az esten - legalább 2.500 Ft-os támogatás esetén - megahjándékozzuk önt egy 2020-as falinaptárral, amelyet Ligeti Zsuzsa grafikusművész rajzai díszítenek. A naptár a  művfész felajánlása az egyesület támogatására.