2022, november

12nov18:00Elmúlt eseményHangversenysorozat FODOR TAMÁS EMLÉKÉRE ÉS CSALÁDJA TÁMOGATÁSÁRA - 1. hangverseny: Hegedűs Endre és Katalin négykezes hangversenye18:00 Esemény típusa:Előadóest,Kamarazene

Esemény leírása

Fodor Tamás, drága barátunk és kamarapartnerünk hirtelen halála mélyen megrendített minket. Visszaemlékezünk mindig szeretetteli, kedves és békét sugárzó személyiségére, a számunkra is példaadó hite megélésére és nem utolsósorban az együttmuzsikálás felejthetetlen alkalmaira. Mély lelki közelséget éltünk és élünk meg Vele és szeretett feleségével, Erikával, mely az évtizedek múlásával csak erősödött. Most nem találkozhatunk többé e földi életben, de lelkünkben Tamás tovább él, hisz „a szeretet nem szűnik meg soha”! (1Kor 13,8).

E tovább élő kapcsolatnak szeretnénk jelét adni ezzel a koncerttel is, mellyel reméljük, hogy Tamás családjának anyagi támogatásához is hozzájárulhatunk.
(Bandi és Katica)

Műsor:

Schubert: B-dúr szonáta
Schubert: f-moll fantázia
Liszt: Les Preludes szimfonikus költemény
Liszt: Orpheus szimfonikus költemény
Liszt: À la Chapelle Sixtine

Belépődíj nincs, de kérjük, hogy a kihelyezett edénybe bedobott méltányos
összeggel járuljon hozzá Fodor Tamás családjának támogatásához! Köszönjük!

 

Továbbá kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a hegeduskatica@gmail.com vagy a rendezveny@vojnovich.hu elektronikus levél címen!

Időpont

(Szombat) 18:00

Jegyek

A belépés ingyenes, az 1 Ft-os jegyár feltűntetése technikai okok miatt szükséges. Kérjük, hogy a pénztárnál válassza a helyszíni fizetés lehetőséget!

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X