2022, december

17dec19:30Elmúlt eseményA Fodor Kamaraegyüttes karácsonyi hangversenye19:30 Esemény típusa:Előadóest,Kamarazene

Esemény leírása

Kedves Vendégeink!

Önök közül néhányan a kezdetektől figyelemmel kísérték a Fodor Kamaraegyüttes működését, és sokan lehettek részesei újra és újra hangversenyeinknek. Kevés muzsikusnak (professzionális zenésznek) adatik meg, hogy a saját családjával játszhat együtt, főleg huszonegy-néhány éven keresztül, rendszeresen.

Tamás elvesztésével ez a forma, ez az élmény óhatatlanul megváltozik, nem csak a család és az együttes, de az önök számára is. Nem célunk az Ő utána maradt hiányt betölteni (nem is volna lehetséges), mégis hisszük, hogy együttmuzsikálásunk által Ő is jelen van köztünk.

Műsorunkat – az észszerűség határait súrolva – szívünk vágyaihoz igazítottuk. Johann Sebastian Bach művei minden muzsikus számára komoly kihívást jelentenek, de a befektetett munka kétségtelenül megtérül, amikor a darabok végül életre kelnek.

Ez alkalommal Bach  h-moll zenekari szvitjének fuvola szólóját Joó Nikoletta, a Savaria Szimfonikus Zenekar első fuvolistája fogja játszani, aki külön ezért érkezik hozzánk Szombathelyről.

Műsor:

J. S. Bach: d-moll concerto két hegedűre

J. S. Bach: h-moll szvitt

A. Corelli: g-moll „Karácsonyi” concerto grosso

Időpont

(Szombat) 19:30

Jegyek

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X