2024, június

01jún16:00Anyakulcs - Süveges Gergő és Rudán Margit könyvbemutatója16:00 Esemény típusa:SzalonSorozat:Családi Podukció

Esemény leírása

Könyvbemutató és Társalgó teadélután 

A Vojnovich – Huszár Villában

Az Anyakulcs című könyvben arra kaphatunk választ: Hogyan engedjük el lépésről lépésre a gyermekünket? Süvegesné Rudan Margit (1977) gyógypedagógus, fejlesztési tanácsadó és Süveges Gergő (1976) újságíró, coach, tréner közös módszerével. A szülőpárosnak négy, lassan felnőtté váló gyermeke van. Évtizedek óta dolgoznak közösségekkel, szülőkkel és családokkal. Margit diagnosztaként és ADHD-tanácsadóként szülők támogatásában kamatoztatja tapasztalatait. Gergő az Apakulcs alapítójaként apákat segít erősebben kapcsolódni a gyermekükhöz. Az Anyakulcsban kettejük gazdag tapasztalatai és segítő kompetenciáik adódnak össze, hogy az anyákat támogassák az elengedés folyamatában.

A könyvet maga a szerző-szülőpáros mutatja be a Társalgó teadélutánon.

„Az egészséges személyiségfejlődés két fontos pillére a szülő és a gyerek közötti kötődés, illetve az elengedés….Margit és Gergő könyve az anyai elengedés terhére és felelősségére mutat rá, hogy anyai szeretetünk ne megroppantó, hanem önállóságra felvértező lehessen. Ugyanakkor ezek a kérdések nemcsak a gyermekeink egészséges fejlődésének szükségleteiről, hanem saját belső anyai küzdelmeinkről, félelmeinkről is szólnak….

Jó, hogy erről reménnyel írnak a szerzők. (…) És jó, nagyon jó, hogy a könyvben az anyák azt a reményt kapják, amely nemcsak a gyermek javáról szól, hanem saját, valóságos békességükről és örömükről is….Ajánlom ezt a nagyon is hiánypótló könyvet minden anyának és nagymamának, mert soha nem szűnünk meg anyák lenni, és soha nincs késő változni, fejlődni és gyermekeinket érzelmi fészkeinkből kireptetni.” (Tapolyai Emőke)

Időpont

(Szombat) 16:00

Jegyek

Jegy ára 2 500 Ft4 000 Ft

Megrendelem
X
X