2020, szeptember

18szept18:00Elmúlt eseményÉlet, bor, humor - az alig ismert Márai - elhalasztva!!!Hirtling István Jászai Mari-díjas Érdemes művész felolvasóestje18:00 Esemény típusa:Előadóest,Irodalom

Esemény leírása

Kedves Vendégeink, A Budatétényi Polgári Kör Hirtling István Az ismeretlen Márai című estje a Szent Mihály Napok rendezvénysorozat nyitása helyett záró program lesz. Az új időpontról értesítjük vendégeinket. Az eddigi regisztráció érvényes, továbbra is a vojnovich.hu oldalon lehet bejelentkezni.

A Budatétényi Polgári Kör Szent Mihály-napi programsorozata nyitóestjét idén is a Vojnovich-Huszár Villában rendezi meg. A Márai Sándor írásaiból összeállított est középpontjában az író kevésbé ismert oldalával ismerkedhetünk meg. Borral kapcsolatos írásai mellett még nagyobb meglepetés lehet humora, ami a mai ember számára is számos tanulsággal szolgálhat, miközben jót derül az élet visszásságain. Közéleti témájú soraiból az iróniával gyógyító író arcát ismerhetjük meg, legyen szó futballról, szépségversenyről vagy egy idős ember házasságáról.

Közreműködik: Mészáros Tibor irodalomtörténész és Szabó Dániel cimbalomművész

 

Időpont

(Péntek) 18:00

Helyszín

A Vojnovich-Huszár Villa kertje

1223 Budapest, Művelődés utca 37

Jegyek

Az 1 Ft-os jegyár technikai okok miatt szükséges, az estre a belépés díjtalan. Kérjük, hogy a pénztárban a "Készpénzes fizetést" jelölje be!

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X