2021, október

05okt19:3020:30Elmúlt eseményFodor Tamás - Bayer Róbert: Eljöttünk HozzádDalok a karácsonyról19:30 - 20:30 Esemény típusa:Szabadtér

Esemény leírása

A villában ritkán hallható műfaj a keresztény könnyűzene. Pedig több évtizede már, hogy ez a zene is szerves részét képezi az életünknek. A  harminc egynéhány éve íródott mű felújított változatban lesz hallható, körülbelül húsz év után először. A teljes címe: „Eljöttünk Hozzád – dalok a karácsonyról”, de ennek itt nincs jelentősége. Nem a karácsonyi hangulat, még csak nem is a bibliai születéstörténet lesz a középpontban. Az egyes dalok között felolvasott részletek ugyan Lukács evangéliumából valók, de az énekelt szövegek arról szólnak, hogy az akkor történtek hogyan hathattak a szereplőkre, és hogyan hatnak ránk itt és most.

Közreműködik:
Dinyés Anna – ének
Gedeon András – ének
Marczell Márton – billentyűs hangszerek
Fodor Tamás  – gitár, vokál
Bellák Miklós – gitár
Huszák Zsolt – basszusgitár
Kárpáti Benedek – dob

A rendezvényt rossz idő esetén a Kistétény u. 13/b alatt a Szent Imre Otthonban tartjuk meg. Az ezzel kapcsolatos végleges információ a rendezvény előtti hétvégén várható. Kérjük, hogy mielőtt telefonál, látogasson vissza ide, a program oldalára, illetve tájékozódhat program, vagy a villa facebook profilján.

Időpont

(Kedd) 19:30 - 20:30

Helyszín

A Vojnovich-Huszár Villa kertje

1223 Budapest, Művelődés utca 37

Jegyek

A belépés ingyenes, az egy forintos jegyár technikai okok miatt szükséges. Kérjük, hogy a pénztárban a helyszíni fizetést válassza!

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X