2023, december

21dec19:00Elmúlt eseményFodor Tamás karácsonyi dala- Hálaadó est19:00

Esemény leírása

Különleges karácsonyi ajándék-estre várjuk minden vendégünket, aki bármilyen módon hozzájárult a Tamás ünnepi dalciklusából készült felvétel megszületéséhez, és mindazokat, akik kíváncsiak, hogyan szólalt meg benne az első karácsony története – az ember, a zenész szemszögéből.
Fodor Tamás (zene) -Bayer Róbert (szöveg) Eljöttünk Hozzád című dalciklusát a most elkészült posztumusz albumról a dalok születési helyén, a Vojnovich-Huszár Villaban hallgatjuk meg együtt. A felvételen Fodor Tamás is játszik, hallhatjuk gitározni, vokálozni.
 
A felvétel megszületését a Tamás által megálmodott Vojnovich-Huszár Villa közönsége is támogatta a Hegedűs Katalin és Hegedűs Endre zongoraművész házaspár által szervezett, zenészkollégák közreműködésével adott 3 jótékonysági esten, illetve a Fodor Tamás születésnapi emlékkoncerten, amelyen Micheller Myrtill, valamint a Budafok Big Band játszott, Puskás Csaba vezetésével. Szili Gabriella, a villabeli Dido és Aeneas Belindája fellépése honoráriumát ajánlotta fel. Hála és köszönet az előadóművészeknek és a szívük szeretetéből adományozó közönségnek, személyes jóbarátoknak!
Fodor Erika
Belépődíj nincs, de a belépés regisztrációhoz kötött!

Időpont

(Csütörtök) 19:00

Jegyek

A belépés ingyenes, az 1 Ft-os jegyár feltüntetése technikai okok miatt szükséges. Kérjük, hogy a pénztárnál válassza a helyszíni fizetés lehetőséget!

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X