2023, február

18febr18:00Elmúlt eseményHegedűs Katalin és barátai - Hangversenysorozat FODOR TAMÁS EMLÉKÉRE ÉS CSALÁDJA TÁMOGATÁSÁRA - 2. hangverseny18:00 Esemény típusa:Előadóest,Kamarazene

Esemény leírása

Fodor Tamás, drága barátunk és kamarapartnerünk hirtelen halála mélyen megrendített minket. Visszaemlékezünk mindig szeretetteli, kedves és békét sugárzó személyiségére, a számunkra is példaadó hite megélésére és nem utolsósorban az együttmuzsikálás felejthetetlen alkalmaira. Mély lelki közelséget éltünk és élünk meg Vele és szeretett feleségével, Erikával, mely az évtizedek múlásával csak erősödött. Most nem találkozhatunk többé e földi életben, de lelkünkben Tamás tovább él, hisz „a szeretet nem szűnik meg soha”! (1Kor 13,8).

E tovább élő kapcsolatnak szeretnénk jelét adni ezzel a koncerttel is, mellyel reméljük, hogy Tamás családjának anyagi támogatásához is hozzájárulhatunk.

 

Az est fellépői:

Hegedűs Katalin – zongora, Mészáros Péter – tenor

Nagy Bernadett – mezzo, Fülöp Levente – brácsa

 

Műsor:
Bach: D-dúr gambaszonáta, BWV 1028

Schumann: Frauenliebe und Leben (Asszonyszerelem, asszonysors) – dalciklus Chamisso verseire, op. 42
Schumann: Dichterliebe (A költő szerelme)– dalciklus Heine verseire, op. 48 – részletek
Schubert: Licht und Liebe (Fény és szerelem) – duett, D. 352
Brahms: Brácsadalok, op. 91

 

Belépődíj nincs, de kérjük, hogy a kihelyezett edénybe bedobott méltányos
összeggel járuljon hozzá Fodor Tamás családjának támogatásához! Köszönjük!

Továbbá kérjük, hogy részvételi szándékát jelezze a hegeduskatica@gmail.com vagy a rendezveny@vojnovich.hu elektronikus levél címen!

Időpont

(Szombat) 18:00

Jegyek

A belépés ingyenes, az 1 Ft-os jegyár feltűntetése technikai okok miatt szükséges. Kérjük, hogy a pénztárnál válassza a helyszíni fizetés lehetőséget!

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X