2023, április

16ápr19:0020:30Elmúlt eseményMOZART, "Isten szeretetének muzsikusa" - Hangversenysorozat FODOR TAMÁS EMLÉKÉRE ÉS CSALÁDJA TÁMOGATÁSÁRA - 3. hangverseny19:00 - 20:30 Esemény típusa:Előadóest,Kamarazene

Esemény leírása

Fodor Tamás, drága barátunk és kamarapartnerünk hirtelen halála mélyen megrendített minket. Visszaemlékezünk mindig szeretetteli, kedves és békét sugárzó személyiségére, a számunkra is példaadó hite megélésére és nem utolsósorban az együttmuzsikálás felejthetetlen alkalmaira. Mély lelki közelséget éltünk és élünk meg Vele és szeretett feleségével, Erikával, mely az évtizedek múlásával csak erősödött. Most nem találkozhatunk többé e földi életben, de lelkünkben Tamás tovább él, hisz „a szeretet nem szűnik meg soha”! (1Kor 13,8).

E tovább élő kapcsolatnak szeretnénk jelét adni ezzel a koncerttel is, mellyel reméljük, hogy Tamás családjának anyagi támogatásához is hozzájárulhatunk.

 

Előadók:


Viniczai Éva – hegedű, Botos Veronika – brácsa
Sisak Gergely – cselló, Hegedűs Katalin – zongora

 

 

 

az est műsora Wolfgang Amadeus Mozart-tól:

d-moll fantázia, K. 397
Sarastro E-dúr áriája a Varázsfuvola c. operából
g-moll zongoranégyes, K. 478
Esz-dúr zongoranégyes, K. 493

 

Belépődíj nincs, de kérjük, hogy a kihelyezett edénybe bedobott méltányos
összeggel járuljon hozzá Fodor Tamás családjának támogatásához! Köszönjük!

Továbbá kérjük, hogy regisztráljon a villa honlapján: https://vojnovich.hu/programok/, de részvételi szándékát jelezheti a hegeduskatica@gmail.com vagy a rendezveny@vojnovich.hu elektronikus levélcímen is.

Időpont

(Vasárnap) 19:00 - 20:30

Jegyek

A belépés ingyenes, az 1 Ft-os jegyár feltűntetése technikai okok miatt szükséges. Kérjük, hogy a pénztárnál válassza a helyszíni fizetés lehetőséget!

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X