2022, június

21jún19:3021:00Elmúlt eseményREGISZTRÁCIÓ - Myrtill és a SWINGUISTIQUE19:30 - 21:00 Esemény típusa:Szabadtér

Esemény leírása

A rendezvényre a fix helyjegyek elfogytak, de szép idő esetén – amire az előrejelzések szerint minden esély megvan – a kertben további vendégeket is tudunk fogadni. Ha szívesen eljönne a koncertre, „vásároljon” jegyet, a helyszíni fizetést választva, ezzel regisztrálhat a koncertre! Kérjük, tájékozódjon a rendezvény végleges helyszínéről a weboldalunkon, illetve a facebook profilunkon a rendezvény előtti napokon!

Micheller Myrtill talán legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing muzsikát játszó „Myrtill és a SWINGUISTIQUE”.

Az idén tíz esztendős jubileumát ünneplő zenekar műsorán a legutóbb megjelent, negyedik albumának dalai, valamint a korábbi lemezek legnépszerűbb sanzonjai szerepelnek.A Myrtill és a SWINGUISTIQUE formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első albumuk, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmaz, egyéni gipsy swing feldolgozásban, Django Reinhardt stílusában. A CD oly nagy sikernek örvendett, hogy alig egy év alatt aranylemez lett.

Az Artisjus előadói díjas Micheller Myrtill a Rózsakerti általános iskolába járt, és jelenleg is Budafokon lakik. A MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében lejátszott számos teltházas koncertje után ezúttal a Vojnvovich-Huszár Villa szokásos szentivánéji szabadtéri szezonnyitó koncertjén az „itthoni” közönség hallhatja őt.

Időpont

(Kedd) 19:30 - 21:00

Jegyek

Már nem elérhetőek a jegyek erre az eseményre!

X
X