2020, június

24jún19:30Szentivánéji mulatság19:30

Esemény leírása

Pál István „Szalonna” és bandája

Szalonnás nyári napforduló!

Június 24-én este fél 8-kor megnyitjuk a Vojnovich-Huszár Villa szabadtéri színpadát egy Szent Iván éji mulatságra, amelyen Pál István Szalonna és bandája muzsikál. A belépés ingyenes, de a jelenlegi szabályoknak megfelelően, szigorúan, név szerinti regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni csak és kizárólag a jegyrendeles@vojnovich.hu email címen lehet, és az csak a levélben történt visszaigazolás után érvényes!

A régóta várt találkozás örömében sem felejtjük el, hogy sokak  számára nehéz, embert próbálóló időszakon vagyunk túl, akár egzisztenciális értelemben, akár – ne adj Isten – emberi veszteségek tekintetében.

Szerettük volna a „karantén” utáni első koncertet ingyenesen elérhetővé tenni, hogy anyagi okok miatt senki se maradjon távol, ezért  – mivel a  Vojnovich-Huszár Villának sem volt bevétele február óta-, a Budatétényi Polgári Kört kértük fel az est támogatására. A június 24-i koncert így a civil szervezettel való együttműködés, a Szalonna és bandája által felajánlott kedvezményes fellépti díj, és a villában dolgozók munkájának köszönhetően jöhet létre.

Pál István népzenész most júniusban ünnepelte 40. születésnapját – Isten éltesse! A nyári napfordulóval, az életünk normális mederbe való visszatérésével együtt őt is köszöntjük, köszönjük!

Időpont

(Szerda) 19:30

Helyszín

Vojnovich - Huszár Villa

1223 Budapest, Művelődés u. 37

Szervező

Budatétényi Polgári Kör

X
X